Dakisolatie premies in 2024

Voor dakisolatie en zoldervloerisolatie kun je in aanmerking komen voor een premie via de netbeheerder of van de Vlaamse overheid. Investeren in dakisolatie loont dus de moeite en met de premies en subsidies die je hiervoor ontvangt, heb je de kosten binnen een aantal jaar terugverdiend.

Premie dakisolatie en zoldervloerisolatie 2024

Mijn VerbouwPremie voor dakrenovatie

Premie voor plaatsing dakisolatie in bestaande woningen via een erkende aannemer. De R-waarde van de isolatie dient minstens 4,5 m²K/W te zijn. Premie Vlaamse overheid.

Lees meer

Huur- en isolatiepremie voor dakisolatie voor private huurwoningen

Speciale premie voor huurwoningen op de private markt, bewoond door kwetsbare huurders. Premie via de Distributienetbeheerder

Lees meer

Premie vanaf 2021: EPC labelpremie

EPC verbeteren met dakisolatie? Heb je een huis of appartement dat niet energiezuinig is? Als je het binnen de 5 jaar zo grondig renoveert dat het EPC-label aanzienlijk verbetert, dan kunt u financiële ondersteuning krijgen in de vorm van een EPC-labelpremie. Enkel een EPC opgemaakt vanaf 2019 komt in aanmerking. Premie via de Distributienetbeheerder

Lees meer

Tijdelijke dakisolatie premie doe-het-zelf

Tijdelijke premie van de netbeheerder voor dakisolatie in bestaande woongebouwen voor mensen die het zelf willen plaatsen. De R-waarde van de isolatie dient minstens 4,5 m²K/W te zijn. Facturen vanaf 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2024.

Lees meer

Dak laten isoleren offerte